tisdag 15 december 2009

Nu är det klart ang Dagis för Lowa!

Vi fick ju veta att Lowa skulle få byta avdelning i jan om vi valde att ha henne kvar..vissade sig dock att det va bara de som va födda första halvåret av 2006 som skulle byta nu..så detta gällde inte Lowa..=( Men enhetschefen lovade att Lowa skulle få byta så fort som möjligt men absolut senast i aug..men hon trodde det skulle bli i mars/april. Så vi fick tänka till lite till.. Vi fick även chansen att berätta för henne allt som vi inte va nöjda med..jag sa även att jag själv jobbar på förskola och att det hos oss aldrig skulle få gå till på detta sätt..alltså hur saker och ting har varit. Enhetschefen va minst sagt chockad. Vi bestämde oss för att vi då gärna ville ha kvar Lowa..spec efter hon pratade mycket om "att jobba över gränserna" ..så Lowa får vara med den gruppen en hel del. Så igår ringde jag till "nya" förskolan och förklarade läget..och föreståndarinnan där va supergullig..hon förstod oss och ville bara att vi skulle få det som vi önskade för vårt barns bästa! Så nu är det klart..Lowa ska gå kvar! Ringde enhetschefen igen och meddelade detta..och hon blev jätteglad och sa direkt att hon personligen ska se till så att Lowa får det så bra som hon bara kan! Det kändes bra! Imorron ska vi på utv-samtal..få se hur vi kan lösa det så det blir bra..! Lowa vart förresten jätteglad över att få gå med sina kompisar..men verkade lite ledsen över att inte få byta dagis.

Igår klädde i granen..vart så fint så..en plastgran i år gen..men men..den duger väl=P Vi är ju inte hemma över julen iallafall så.
Idag ska jag rulla & steka köttbullar på 2 kg köttfärs, göra en Jansson och lite julgodis!

Vill passa på att tacka alla som kom på Lowa kalas..Lowa och vi är supernöjda! Bästa kalaset jag haft sa Lowa..som tyckte det va riktigt kul med alla kompisar! Men hon saknade kusin tindra väldigt mycket och Isak har hon tjajat om sen v va där sist..men kan man inte komma så kan man inte.. Isak får hon träffa imorron..och när jag berättade det för henne igår så blev hon såå GLAD..tror hon är lite kär i honom;) Han är en lugn och fin kille..och de leker väldigt bra tillsammans! Nämde inget om Gustav och Varga...va lika bra så;P Men vi MÅSTE åka dit snart..nyfiken på deras nya lägenhet..och allt prat med Johanna;)

Ikväll eller imorron kommer det lite bilder från kalaset och från luciafirandet hos mina föräldrar. Om nån inte vill att sitt barn ska vara med på bild här inne så hojta till..

Nää..dags att åka till jobbet..för vem vet hur långt tid det tar att åka dit idag när all snö kommit! Bäst att åka en kvart innan vanliga tiden!

Puss på er!

2 kommentarer:

  1. Skönt att allt ordnade sig :o). KRAM

    SvaraRadera
  2. Skönt att det löste sig med fsk platsen !! :D hoppas allt blir kanon nu :)

    Håller med, tänker mycket på er och vill verkligen ses ! Får ta det nästa år ;)

    KRAM

    SvaraRadera