söndag 21 februari 2010

2:a inlägget idag...

22 juni – 22 juli

Är kräftan ditt stjärntecken? Då är du förmodligen en ganska känslig, emotionell personlighetstyp. Kräftor kan ha lite dåligt självförtroende och tycker ofta att de är otillräckliga, att de kan göra bättre ifrån sig eller att de kan hjälpa till mer. De behöver bekräftelse, behöver höra av andra att de duger.

Kräftor har en stark anknytning till hemmet och familjen. Som föräldrar är de hängivna men de tar även gärna hand om sina vänner. De är väldigt empatiska och omtänksamma, har lätt för att kunna sätta sig in i andras situationer och se saker ur andra människors synvinklar.

Kräftan har en stark nostalgikänsla. De är lite konservativa, gillar att hålla fast vid gamla traditioner och samlar gärna på sig gamla minnessaker som de vägrar slänga.

En del kräftor kan visa en kall och lite opersonlig sida utåt medan de innerst inne är väldigt känsliga, så känsliga att de ogärna släpper andra inpå livet. De kan också vara lite labila till humöret och är snabba till känsloväxlingar. Kräftor oroar sig mycket och ofta i onödan och de behöver andra människors stöd.

Hmm..detta stämmer väldigt bra på mig


19 februari – 20 mars

De som är födda i stjärntecknet fiskarna är goda och moraliska människor, de är mycket omtänksamma och bryr sig om andra människor. Fisken offrar sig gärna för andras skull, de vill finnas till för att hjälpa framför allt dem som har det svårt men också människor i allmänhet och i synnerhet sin familj. De tar ibland på sig alltför mycket känslomässigt ansvar. Ibland skulle de nog må bra av att få prata av sig, att någon annan lyssnade på dem för en gångs skull.

Fiskar är oerhört intuitiva och de är också känslosamma varelser som lätt blir sårade och lätt oroar sig. De kan ibland dra sig undan andra människor och tillvaron. Stundtals kan fisken tycka att världen är en hård och kall plats att leva i.

Hos fisken finns också en konstnärlig ådra och de kan vara väldigt kreativa. De är sökare och konst fungerar många gånger som terapi för dem.

Johan är Fisk..tycker inte att det stämmer jättebra men hyffsat


23 november – 21 december

Skytten är ett oerhört livligt och utåtriktat stjärntecken. Dessa människor älskar frihet och avskyr bojor. Helst ska varje dag skilja sig från den förra och det är förmodligen därför de älskar att resa. De blir rastlösa om de inte får tillräckligt med stimulans. Kanske är det därför de har lite svårt för att binda sig?

Skyttar är spontana, modiga och väldigt, väldigt ärliga. De avskyr snålhet och är själva mycket generösa. Ibland kan skyttar dock uppfattas som alltför rakt på sak. Dessutom kan de lätt överdriva väldigt mycket när de pratar och de älskar anekdoter (dessa bör tas med en nypa salt med tanke på skyttens natur). Skyttar älskar som sagt att se sig om i världen och gillar att knyta nya kontakter. De är intresserade av främmande kulturer och älskar att lära sig nya saker. Skyttar är positiva till sin natur och av någon anledning tycks de ha mer tur än andra människor. De kan också nästan vara lite godtrogna ibland, kanske för att de älskar människor så mycket och de tar ofta på sig uppgifter och hjälper andra.

Lowa är Skytt..lite svårt att säga om detta stämmer eller ej..hon är ju så liten än..men jag tycker att mycket stämmer iallafall.


http://stjarntecken.theinformationguru.com/index.htm

Stämmer det för dig?




2 kommentarer: