fredag 26 februari 2010

SÅÅÅ GLAD!!

Glada, lättade & lyckliga är vi! Känns sååå BRA!

Johan har fått jobb.. han börjar på onsdag. Han har ju jobbat varannan helg på ett Hönseri i Munga utanför Skultuna i några månader..nu ska han börja jobba heltid som Förman där!! =) Hehe..gå från arbetslös outbildad till tjänsteman...;)

Så from onsdag blir det heltid på dagis för Lowa och att åka buss till o från jobbet för min del..det känns ganska värdelöst men förhoppningsvis är det bara tillfälligt..har ny bostad på gång;) Mer om det vill jag inte skriva om här än..eftersom inget är klart..men jag kan säga som så att blir denna flytt av till den här bostaden...då är jag såå jävla nöjd! Va o kika där igår..ååå så fint!

Har även annat på gång också..så nu hoppas vi verkligen att turen håller i sig ett tag till;P

Idag vaknade jag 2 timmar innan klockan skulle ringa..så jag har bara sovit nästan 6 timmar..kunde bara inte sova längre..har såå mycket att tänka på nu.. Planerar dagislämningar o hämtningar, ev flytt, ekonomi o en heldel till.. Kommer nog var som en zombie på jobbet idag..helt disträ o bara tänka på allt roligt=P Johan sa igår att jag va som ett barn på julafton..spec när vi kikade på bostaden..hihi! IM SO HAPPY!!

Fredag idag då..slutar 17:30..sen hem o ha fredagsmys! Syrran m familj kommer upp idag..ROLIGT! Imorron blir det Busborgen;) och på kvällen ska jag på Mona tjejfest! MEN..Johan jobbar sent och kommer stupa när han kommer hem..och Lowa är inne i en riktig dryg period när hon inte somnar förrens kl 23..fast man tar upp henne tidigare..skit drygt! Så det kommer nog bli så att jag måste ta med Lowa och sen åka hem i vettig tid=( Vill så gärna vara barnledig och roa mig o följa med ut på krogen..men men.. Har man ingen barnvakt så har man inte.

Hoppas alla får en underbar helg! KRAMAR

söndag 21 februari 2010

2:a inlägget idag...

22 juni – 22 juli

Är kräftan ditt stjärntecken? Då är du förmodligen en ganska känslig, emotionell personlighetstyp. Kräftor kan ha lite dåligt självförtroende och tycker ofta att de är otillräckliga, att de kan göra bättre ifrån sig eller att de kan hjälpa till mer. De behöver bekräftelse, behöver höra av andra att de duger.

Kräftor har en stark anknytning till hemmet och familjen. Som föräldrar är de hängivna men de tar även gärna hand om sina vänner. De är väldigt empatiska och omtänksamma, har lätt för att kunna sätta sig in i andras situationer och se saker ur andra människors synvinklar.

Kräftan har en stark nostalgikänsla. De är lite konservativa, gillar att hålla fast vid gamla traditioner och samlar gärna på sig gamla minnessaker som de vägrar slänga.

En del kräftor kan visa en kall och lite opersonlig sida utåt medan de innerst inne är väldigt känsliga, så känsliga att de ogärna släpper andra inpå livet. De kan också vara lite labila till humöret och är snabba till känsloväxlingar. Kräftor oroar sig mycket och ofta i onödan och de behöver andra människors stöd.

Hmm..detta stämmer väldigt bra på mig


19 februari – 20 mars

De som är födda i stjärntecknet fiskarna är goda och moraliska människor, de är mycket omtänksamma och bryr sig om andra människor. Fisken offrar sig gärna för andras skull, de vill finnas till för att hjälpa framför allt dem som har det svårt men också människor i allmänhet och i synnerhet sin familj. De tar ibland på sig alltför mycket känslomässigt ansvar. Ibland skulle de nog må bra av att få prata av sig, att någon annan lyssnade på dem för en gångs skull.

Fiskar är oerhört intuitiva och de är också känslosamma varelser som lätt blir sårade och lätt oroar sig. De kan ibland dra sig undan andra människor och tillvaron. Stundtals kan fisken tycka att världen är en hård och kall plats att leva i.

Hos fisken finns också en konstnärlig ådra och de kan vara väldigt kreativa. De är sökare och konst fungerar många gånger som terapi för dem.

Johan är Fisk..tycker inte att det stämmer jättebra men hyffsat


23 november – 21 december

Skytten är ett oerhört livligt och utåtriktat stjärntecken. Dessa människor älskar frihet och avskyr bojor. Helst ska varje dag skilja sig från den förra och det är förmodligen därför de älskar att resa. De blir rastlösa om de inte får tillräckligt med stimulans. Kanske är det därför de har lite svårt för att binda sig?

Skyttar är spontana, modiga och väldigt, väldigt ärliga. De avskyr snålhet och är själva mycket generösa. Ibland kan skyttar dock uppfattas som alltför rakt på sak. Dessutom kan de lätt överdriva väldigt mycket när de pratar och de älskar anekdoter (dessa bör tas med en nypa salt med tanke på skyttens natur). Skyttar älskar som sagt att se sig om i världen och gillar att knyta nya kontakter. De är intresserade av främmande kulturer och älskar att lära sig nya saker. Skyttar är positiva till sin natur och av någon anledning tycks de ha mer tur än andra människor. De kan också nästan vara lite godtrogna ibland, kanske för att de älskar människor så mycket och de tar ofta på sig uppgifter och hjälper andra.

Lowa är Skytt..lite svårt att säga om detta stämmer eller ej..hon är ju så liten än..men jag tycker att mycket stämmer iallafall.


http://stjarntecken.theinformationguru.com/index.htm

Stämmer det för dig?




Söndag 21 feb..

Lowa tittar på en Barbie film..hon vakna inte förrens ca 10:30..en riktig sömntuta är hon. Visseligen somnade hon inte förrens 22 igår. Idag tar vi det lugnt ett tag..sen ska vi åka till Mona=)

Imorron är en känslomässigt jobbig dag..22 feb..det datumet kommer jag aldrig glömma.

Men men..nu tänker vi framåt.. det går åt rätt håll nu!

Lowa kusin Tindra ska åka till afrika..imorronbitti åker hon..jag är sååå glad för hennes skull..och sååå avundssjuk;P Hon åker med sin mormor & morfar.

Igår va jag på Hudvårdsparty hos Marie..även mamma & Mona va med. Jättetrevligt o det va verkligen bra produkter. Men pga kass ekonomi så köpte jag bara en foundation..som va toppen=)

Ska troligen ha ett eget sånt hudvårdsparty..så hojta till om ni är intresserade av att komma. Mary Kay va märket!

Längtar till på lördag..då ska jag på tjejfest hos Mona..kommer så roligt så;) Men allra mest längtar jag nog till fredag..för då kommer mosters lilla PrinsBus upp..ja och syrran o Joppe med såklart..;)
Kommer med andra ord bli en väldigt händelserik helg=) Hoppas bara inte Johan behöver jobba så sent på lördag..nån måste ju ta hand om Lowa. Men det löser sig nog.


Underbart med all snö va? Men nu tycker jag att det absolut inte behöver komma mer.. tänk hur slaskigt det ska bli när allt smälter..kommer bli massa översvämningar o skit.. Inge kul o jobba på dagis då inte..av o på med galonisar.. Och så ska de in o kissa stup i kvarten..blää=P

Nää..har inget spec o skriva.. Ciao

söndag 14 februari 2010

Alla Hjärtans Dag


Lowas Biopremiär;)

Jaha..då va år 2010 års Alla Hjärtans Dag över.. Johan är magsjuk=( Så Lowa och jag gick på bio..supermysigt! Det va första gången för Lowa.. Hon va helt förtrollad. Vi såg Prinsessan & Grodan..den va jättebra..lite läskig men inte så Lowa blev rädd.
Kl är snart 23:30 och jag borde sova nu..tanken är att jag ska jobba imorron om inte Johan blir sämre igen..det går lite upp o ner...inga spyor iallafall.. Men jag har lovat att blogga i helgen o har redan blivit pikad av Sandra så här kommer lite bilder och ja..några rader har jag ju redan skrivit=P

Ville få till en bra bild på oss..gick ju inte så jättebra=P




Mammas lilla Hjärta..jag älskar dig mest i hela världen! Du är det finaste som finns. Du är min lycka, min kärlek & mitt liv!

Hoppas alla haft en Trevlig Alla Hjärtans Dag=)

Natti Natti.. Nöjd nu Sandra? ;P

fredag 12 februari 2010

Magsjuka

Japp..här hemma har det gått magsjuka/vinterkräksjuka...av värsta sort! Lowa började plötsligt kräkas massor på dagis i tisdags..Johan rusar dit o hämtar..sen kräks hon 2 gånger på vägen hem..( så lek inte i snödrivorna utanför oss;P ) och väl hemma kräktes hon 3 gånger till innan hon somnade..så 5-6 gånger på mindre än en timme.. hon sov en stund och sen vaknade hon och kräktes, o kräktes..ca var tjugonde minut i 6 timmar! Hua! Lowa va riktigt duktig..inget gnäll eller så. Hon va riktigt dålig! 1 dygn senare kräktes hon lite 1 gång...och hon va igår kass i magen..
Onsdag natt vid midnatt så började jag kräkas..och världens diarre. Satt inne på toan med spyhinken framför mig i 6 timmar!! Aldrig mått så dåligt i hela mitt liv..jag spydde konstant i 6 timmar..fast jag inte hade mer att få upp..kroppen bara hulkade och krampade..till slut svimmade jag. Hela dagen sen hade jag fruktansvärt ont i hela kroppen..inte så konstigt efter den natten.. men idag mår jag toppen! Och Johan har *peppar peppar* klarat sig!

Lowa..min Ängel..älskar dig såååå mycket!

Det va allt för idag,..orken tryter..lovar att blogga i helgen...då med bilder!

Kramar

lördag 6 februari 2010

Lördagmorgon!

Igår kväll va jag så himla trött..jag och Lowa tittade på Lejonkungen..hann bara se början och sen somnade jag..Johan & Lowa väckte mig vid 22..då ville de ha soffan=P Så jag gick som en zombie in till sängen och somnade om på en gång. Jätteskönt att somna tidigt..MEN...det va helt fel dag att somna tidigt på..för idag vaknade jag ju före 06..väldigt pigg! Ikväll ska jag ha en liten tjejfest här hemma..inte så kul kanske att jag troligen kommer bli svintrött vid 20 tiden=/ Men men..alkoholen får hjälpa mig att hålla mig vaken..får inte dricka för lite bara..för då blir jag ännu tröttare!
Enda fördelen med att vakna såhär tidigt är att nu kan jag i lugn och ro plocka av o städa här hemma..och även åka till ica och köpa hårfärg och sen hem o färga håret..utan att Lowa tjajat om att hon vill göra samma sak=P Vad jag än gör så vill hon göra samma..ofta är det jättebra..som till exempel vid matlagning..men när det kommer till hygien & smink osv är det inte bra..hon har redan testat att sminka sig med mascara..tur inte jag va hemma då=P Och igår när vi badade passade jag på att raka benen..och då vill hon självklart göra samma. Jag kan inte ens topsa öronen utan att hon ska göra det hon med..kul men lite jobbigt=P

Vid 12 tiden sen ska jag och Mona träffas, ska bla till systemet bolaget och shoppa lite dryck till ikväll, till ica för att handla alla tacosgrejer och sen måste jag in på typ H&M och köpa strumpbyxor. Har planerat att ha klänning idag..men blir det utgång som jag tror det blir så kanske det är lite väl kallt med klänning och tunna strumpbyxor..så det kanske blir att svida om till byxor & linne om det blir utgång. För inte törs jag väl åka ner på stan med termobyxor=P

Jag är förkyld..så egentligen kanske man borde ställa in denna tjejfest..men jag vägrar! Har set fram emot denna fest ett bra tag nu..har varit såå mycket tråkigt och jobbigt sista veckorna så nu behöver jag mina tjejer och deras goda humör;) Dock så ställde jag in "modell för en dag" som skulle varit idag tillsammans med Mona...inge kul att bli fotade med rödnäsa och glansiga ögon..=P Så det tar vi en annan gång!

Har hört talas om nåt nytt ställe som ska heta cirkus..ska ta och kolla upp det..kanske vore nåt för ikväll.

Nää..dra på sg lite kläder och en mössa och dra till ica maxi..

Kram på er

måndag 1 februari 2010

Februari

ja nu är februari här..månaden jag fasat för så länge..det här skulle ha varit en toppenmånad egentligen..om allt hade fått bli som vi ville!
...alldeles för mycket negativt just nu..överallt känns det som. Denna vecka är tuff på många sätt..men jag fixar det..det blir bättre. Tur jag har Johan, Lowa, min familj och alla goa vänner..tycker om er massor!

Nää..depp depp depp..bättre o sova!!