lördag 14 augusti 2010

Underbar dag..eller hur?

Imorse när Lowa satt och åt frukost så fick hon se att hästarna är tillbaka på grönbete i hagen=) När de flyttades härifrån vart Lowa verkligen jätteledsen! Nu när hon fick syn på dom vart hon såååå glad.. Hon skrattade och tjöt av glädje..och till sist började hon gråta..av glädje..ojoj.. va förvirrad hon blev;) Det va riktigt sött;)

Vi åt brunch idag..brukar bli så på helgerna..spec som nu när Johan jobbar..idag vart det kräftor;) Vart så sent igår när vi egentligen skulle äta dom så det fick bli idag istället. Sen bestämde vi oss för att gå på en liten promenad o hälsa hästarna välkommen tillbaka. Passde på att ta med kameran o fota vår närmiljö lite.

Munga Herrgård..ägarna är här ett par timmar ca varanna helg... flyglarna är tomma.. känns så onädigt..hyr ut dom istället..de är jättestora..kanske 200-240 kvm. Ägarna är en greve och grevinna, de har hus lite överallt..bla en lyxig gård i Frankrike.

Här är alén upp till herrgården
Vårt hem..fotat från alén
Lowa matar Gambo med morot
Gambo & Bergis...otroligt lugn o snälla hästar..här har Lowa spenderat många timmar..hon brukar stå här själv o småprata med dom
Lowa tycker att det är "hennes" hästar;P
Huset igen..vart tyvärr inga bilder tagna närmare.
När vi kommer till fårhagen säger Lowa: Bäääää ..och då kommer fåren springande till oss i en ryslig fart

En gammal ladugård..byggd 1830. Jag tycker den är sååå fin
Mycket "Traktorbajs"...och mer lär det bli..
Hälsade på baggarna också..
Som vanligt va några får på rymmen så Lowa jagar dom bort mot hagen;)
Det är är nog sista inlägget innan det blir lösenordsskyddat här inne.. ska bara komma på nåt bra användarnamn & lösenord.

Både igår och idag har vi 29-30 grader...sååå skönt..men vi vart väldigt varma efter promenaden så nu sitter vi i soffan & myser, bloggar & tittar på Tingeling=)


3 kommentarer:

  1. Ser helt underbart ut!! verkligen härligt :D och nu blir jag ännu mer fast i att när man ska åka till er så vill man verkligen ha fint väder så man kan njuta till fullo av era härliga omgivningar! ♥

    SvaraRadera
  2. Tack :o). Ja, fråga gärna. Tanken är ju att gömma alla boxar.

    Ser så fint och mysigt ut där ni bor. Vill oxå bo vid en hästhage :o). KRAM

    SvaraRadera
  3. Vi bjöd på den gården då den var till salu, men tyvärr var det någon med större fickor än oss som fick den, synd tror vi skulle ha trivts bra där <3

    SvaraRadera