onsdag 18 augusti 2010

Inskolning..igen

Ja nu håller vi på med inskolning igen..Romfartuna förskola avd Bläckfisken! Vi är kanonnöjda! Fick sånt bra bemötande när vi va där & hälsa på före semestern..så Lowa har (och vi) har haft höga förväntningar & förhoppningar;) Och det har visat sig bli ännu bättre;) Känns verkligen Jättebra!!!
Första dagen gick alldeles för fort..Lowa ville inte åka hem. Igår fick jag stoppa, sy ihop och dekorera en bläckfisk till Lowa. Den blev svart med lila & glittrigt hår, lite rosetter, blommor & sånt..riktigt flickig blev den;) Ska försöka komma ihåg att fota den nån dag.. Alla barn har varsin Bläckfisk, som de bla använder i samlingen. Lowa har bestämt hur den skulle se ut..vart jättefin!
Idag gick det också jättebra..va svårt att få med Lowa hem.. Imorron ska jag bara vara kvar under samlingen och sen ska jag hämta henne kl 13..kommer nog gå jättebra! Jo..igår va Johan med också..tom han va superimpad över hur mysigt det va o hur fina & snälla alla barn va mot varann..och han gillade verkligen personalen.! Så ja..det känns kanon för oss alla!
De har gymnastik 1 dag i veckan, de är ute 2 ggr per dag oavsett väder, de åker på många utflykter med buss, de åker hem till ena fröken som har hästar o rider på dom...hur kul är inte det? *avis* och en massa annat kul gör dom.

Idag hann vi bara hem o värma maten så kom en hemsk huvudvärk..=( Har tagit medicin & hoppas den ska släppa snart..ska ju hem till Sandra & barnen.. Vill inte köra bil med huvudvärk..får nästan alltid dundermigrän på kvällen då. Så få se hur denna dag blir..vill så gärna åka till dom släpper inte huvudvärken så blir det att vara hemma..vill inte riskera att få migrän ikväll.

Lowa leker så fint just nu så jag passar på att blogga lite, för mig är det avslappnade att sitta vid datorn..så det är ingen risk att huvudvärken blir värre pga det.
Imorron ska vi hem till Johans jobbarkompis och gosa med hennes små kattungar..de är 1.5 vecka typ.. håll tummarna på att Johan går med på att tinga en av dom;) Han är ju egentligen lite allergisk..men det blir ju en utekatt för det mesta så jag tror det kommer gå bra..;P


Förresten..blir nog inte lösenordsskyddat..verkar inte vara så enkelt på denna sida..man måste ange allas mailadresser står det..men sen då? Orkar inte hålla på..

Nää..vila en stund på soffan o se hur jag mår om en stund!

Baj baj


3 kommentarer:

  1. Skönt att ni trivs med förskolan! :)
    Vi trivs med!

    Åh, en katt ! Va mysigt :)
    Vi saknar våra.. men ja de gick ju inte.. och när dom väl va bortlämnade så märktes de ju hur dåligt joppe mått av dom med. Usch.

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att ni alla verkligen gillar förskolan! Toppen ♥

    Kan det va vädret som orsakar migrän tro? Hua va mycket jag hade igår. Har ju så extremt så himla sällan. Som skönt är så har det legat som en tunn dimma idag så jag har kunnat jobba 8-20 utan större problem, mer än trötthet. Nu kallar duschen och sen SOVA!!

    (Faktiskt jobbigt att träffa dig sist, vill ju få ut mer av den varan *ler*)

    KRAMAS

    SvaraRadera
  3. Tycker du ska plugga till förskollärare. Det är super skoj att studera på universitetet :o).

    SvaraRadera