söndag 10 oktober 2010

Slut

Nu är det slutbloggat i den här bloggen..!! =)
Kommer fortsätta i min gamla blogg: magdalenalidberg.blogg.se
Har dock nytt användarnamn och lösen.. Hör av er till mig om ni vill ha infon.. lady_fairydust@hotmail.com eller på FB eller på mobilen..073-6710824!!

Tjingeling!

torsdag 7 oktober 2010

Hihi


Lowa har en egen kamera...som hon använder flitigt! Tänkte passa på att visa lite av det hon fotat..kvaliten är ju kass..men men;) Vad kan man kräva av en barnkamera;) Sån här kamera har hon..
Nu till bilderna.....

Haha..åker kameran fram åker leendet fram fort..annars får man en sur dotter=P

Hihi..vilken min=P

Lite familjemys;)


Fossingar;)

Dammsugarmonstret..haha

fotat min rumpa har hon gjort också..jag bjuder på den! ;)

Imorron kommer mycker mer bilder..hon har lyckats få massa coola bilder på grannarnas katt..klart sevärda..men det får bli imorron för nu är jag så trött så jag snart somnar sittandes=P

Tihi..2 inlägg idag..inte illa=P


Tips på middagsmat..

Fick råd av syrran att visa mer bilder, ha mat & pysseltips.. Så idag blir det ett smaskigt middagstips!

Lövbiff i ädelostsås med pasta!

Min mamma gör denna rätt..den är jättegod..verkligen! Nu vet jag inte exakt hur hon gör sin men jag skriver "mitt" recept.. Så enkel att tillaga och snabbt går det..ca 15 min!

Ca 400 gram Lövbiff skuren i strimlor
Nästan 1 hel bit Kvibille Gräddädel (100g tror jag den är)
6 dl grädde
1 köttbuljongtärning
en skvätt soya
salt & peppar

Bryn lövbiffen, ha i osten (viktigt att det är kvibille gräddädel), rör om tills osten smält. Häll i grädden och resten av ingredienserna. Koka upp och ha ev i lite redning.

Serveras med pasta (gärna Gnocchi) Smaklig måltid
Gnocchi



Nu: Lyxfällan...Tjillevippen!!




onsdag 6 oktober 2010

Dags för uppdatering..

eller vad tycker ni? Känns verkligen som intresset för min blogg är väldigt litet-både från er och från mig ;P Lägga ner? Kämpa på? Om jag ska fortsätta så vill jag gärna ha tips på vad ni vill att jag ska skriva om;)

Har tagit ett stort beslut faktiskt.. Om jag nån gång blir mammaledig igen ska jag börja plugga...ingen flerårsutbildning..mer än så säger jag inte.. Känner mig nöjd med mitt beslut!!

Vardagslivet lunkar på...och vi trivs fortfarande kanonbra här i Munga med huset & lantlivet;)

Nu ska vi laga mat..Älsklingen har beställt stekt falukorv med potatis och stuvad spenat..riktigt gott! Efter maten blir det rejält softande då Lowa inte är så pigg.. Hon va alldeles rödrosig om kinderna när jag hämtade henne o hon va helt slut!! Trodde det va för de varit ute nyligen..men icke..de hade varit inne i 3 timmar när jag kom.. Lite snorig är hon också.. hoppas verkligen att det inte blir nå mer...Känns som jag vabbat tillräckligt för resten av året=/

Kommentera nu o skriv vad ni tycker..Ärligt!




fredag 1 oktober 2010

Sjuk

Igår blev jag sjuk..genomförkyld.. Inatt fick jag feber också så idag är jag hemma o kurerar mig! Trist att det blev just nu..har massa saker inplanerade i helgen & början av veckan.. suck! Hoppas jag blir frisk snart!

Tänkte skriva mer men jag orkar inte..ska lägga mig en stund hos Lowa på soffan o titta på Bamse...orkar inte sitta upp ens.. =(

Baj baj