fredag 27 november 2009

Fredag!

Sitter här i min ensamhet och skriver.. Familjen sover..inte så konstig med tanke på att kl bara är 7:42. Men strax efter 8 ska de väckas för att skjutsa mig till jobbet! Ikväll ska jag och kollegorna träffas hemma hos Åsa, vi ska ha så trevligt så. Äta pizza och dricka goda drinkar;) Och kanske blir det utgång! Har bara ett stort problem..jag har inga rena snygga kläder..först idag kopplar de in tvättmaskinen och vi har berg med tvätt. Vill ha nåt nytt..så det blir troligen att ta bussen in till stan efter jobbet, slutar senast 17:30, hoppas på att det är barntomt kl 17. Men kl 19 ska jag vara ombytt och klar hemma hos Åsa. Hur ska jag hinna åka buss till stan, hitta nå snyggt att ha på mig och sen ta bussen tillbaka? Hmm.. Det måste gå. Johan och Lowa får ha bilen idag..så kan de åka iväg och göra nåt kul..vill ändå inte ha bilen stående i Tillberga inatt och bilen måste vi ha imorron då vi ska till Hallsta för kalas nr 1. Blir att baka bullar imorronbitti...inte alls hunnit med mycket denna vecka..blir så när det är utv-samtalsvecka och annat inplanerat. Lediga kvällen spenderade jag med migränanfall=/

Johan har akutbronkit och käkar penicillin och hostmedicin..han mår bättre men är inte bra än. Han har dessutom slutat röka..han är så duktig så..snart 1 vecka rökfri! jag är stolt!

nää..nu kom byggjobbarna inspringandes..de ska sätta in badkaret, det är det sista de ska göra..sen är allt klart!! Så skönt! Är trött på att gå upp 6.30 varje dag för att göra mig iordning innan de börjar jobba kl 7. Som idag..behöver eg inte gå upp förrens kl 8 men fick lov att gå upp 6.30 iallafall...inte kul..spec då jag knappt sovit nåt inatt! Morr... Men ett bra jobb har de gjort byggkillarna..!

Nää..äta lite frulle kanske...kom faktiskt ihåg att ta min penicillin för en timme sen så nu är det dags att äta.

Lowa fick förresten influensavaccinet i måndags..inga biverkningar..aningen lite ont i armen på kvällen bara! SKÖNT!!

Nej..baj baj på er

tisdag 24 november 2009

3 kalas

Japp..3 kalas blir det för Lowa..hur ska jag orka;P
Första blir nu på lördag, hon blir firad tillsammans med Johans kusin som fyller 20. så då blir det att några Libergare firar henne. På rätta dagen den 2.a dec blir det 2.a kalaset..då kommer alla Balkare och en del Lidbergare. 3:e kalaset blir den 12.e för Lowas och mina kompisar! OCh så ska hon ju bli firad på dagis också..om hon ska dit nå mer..lutar åt att hon får vara hemma hela dec..vi är så irriterade på personalen så ni anar inte. Men hon måste ju dit och få säga hejdå till kompisarna och bjuda på glass..så det blir nog att fira henne och säga hejdå samtidigt!
Ska bli så skönt med nya dagiset i januari!

Tänk..vår lilla tjej fyller 3 år!!!!! Kan inte riktigt fatta det!

Hmm..inge mer att skriva!

Tjillevippen

lördag 21 november 2009

HEMMA NU

nu äntligen är vi hemma.. Lovely!

Johan va till läkaren igår. (varför ska alltid killar vänta in i det sista med att gå till läkaren?) Akut bronkit vart diagnosen. Han ska även upp på en lungröntgen på måndag för att kolla hur lungorna ser ut..verkade som han hade lunginflammation också. Själv tror han att han har lungcancer..men enligt läkaren va han för ung för det. Han blev beordrad att ta det lugnt..vila, vila och vila. Så inget jobb för honom i helgen. Han bestämde sig iallafall för att sluta röka igår..hoppas han fixar det nu när han verkligen behöver det..han har prövat flera gånger innan det sista året men gett upp..han har väl inte haft tillräckligt stark vilja. För sluta röka det VET jag att han kan..
Hursomhelst..flytten hem vart himla smidig för mig..men jobbig för Johan..men han får skylla sig själv=P Torsdag kväll körde han hem ett lass med grejer samt städade av här hemma i lgh. Han kom hem 1.30 på natten..och då packade han ihop nästan allt i huset som skulle med hem. På fredagen städade han huset i Hallsta och packade in resten av grejerna i bilen.
När vi kom hem hit så började vi packa upp grejerna båda två..men sen va det dags för Lowa att sova så jag sövde henne..och råkade visst somna jag med;P Johan hade då packat upp resten plus ALLT annat som va ihoppackat här hemma..lägenheten har varit kal..allt har varit ihoppackat! Han har även bytt sängkläder, skruvat ihop mitt nattduksbord och ett liten lackbord. Så när jag vaknade till inatt vid +1 tiden så va allt klart..såg ut som ett bombnedslag när jag skulle söva Lowa. Antar att Johan ville hålla sig sysselsatt för att lättare kunna sluta röka! Enormt skönt för mig att slippa packa upp allt och greja..;)
Men sen va det ju det här med att han skulle vila..men men..inga direkt tunga grejer han fått lyfta. Men idag ska han banne mig ligga till sängs hela dagen! ;)

Lowa och jag ska till lekparken..det har hon längtat efter väldigt mycket...vi ska även gå och titta på hennes nya förskola och leka lite på den gården. Kanske blir en tripp till Skultuna också..julmarknad där..mysigt!

Vistelsen i Hallsta har varit både toppen och jobbig... Så enormt skönt att kunna låna ett hus under tiden renoveringen skett...härligt att bo i hus=) Men jobbigt då det va så kallt och rått i luften i huset..jag frös nästan hela tiden..trots dubbla raggsockor och filt på mig i soffan. Sen är det ju som de säger..borta bra men hemma bäst!

Ang renoveringen som vi själva skulle göra så kommer det bli att vi gör ett rum i taget..så det blir mindre utlägg..alltså mindre vid fler tillfällen. Och dessutom är vi INTE överens om färgerna=( Men jag blir nog nöjd ändå;)

Fotade badrummet lite snabbt nyss..allt är inte klart där inne..bla är inte badkaret insatt än. Lite rörigt är det också..men ni ser iallafall hur det ser ut på ett ungefär. Fotade inte grovköket/tvättrummet..kändes onödigt.

Lite bilder från Noahs kalas kommer också..hade glömt ladda batteriet i kameran så det vart inte så många bilder...syrran..du får gärna skicka lite bilder..och du..sorry men jag kunde inte låta bli att lägga ut den bilden på dig..du är så fin=)
Lite snygga pose bilder på Lowa också såklart..haha..min Älskade skrutt unge!

Första bilden: Johans handfat och skåp..inne i själva duschdelen.
Här ska badkaret stå
Snygga borderna på väggen
Mitt och Lowas handfat och skåp..fullproppat kan jag lova;) Det ska sättas in såna där kommodo under handfaten också..men det får man köpa själva.
Lowa började med att diska..men när hon va klar ville hon bada;)
En av alla Lowas härliga poser;) "rockstar"
mosters lilla Älskling..ovanligt söt unge;) Hela 1 år nu=)
Min Älskade syster..som kommer hata mig för denna bild..men visst e hon söt, en riktig hot mama;)
Sötnosen igen
En bildserie där Lowa återigen spexar;)




Det va allt för idag.. KRAM PÅ ER ALLA GOA VÄNNER!!

fredag 20 november 2009

Borta bra men hemma bäst..

Så sant så..;) Ikväll flyttar vi hem igen..3 veckor i ett kallt hus..nu har vi fått nog. Toalett och vatten är inkopplat och det mesta av renoveringen är klart..dock flyttar vi fram våra egna renoveringsprojekt..kommer ta ett rum varje månad istället.

Imorron kommer nog ett lååångt inlägg..så håll utkick;)

KRAMAR

onsdag 4 november 2009

Vaccinet

Japp..igår vid 12 tiden fick jag en spruta..influensavaccinet! Tror jag tog rätt beslut=P
Har skitont i armen...knappt sovit nåt inatt..och under dagen har en feberkänsla krypit sig på..fryser och svettas om vartannat. Ont i kroppen och får som "hugg" bakom revebenen långt ner..skitskumt!
Slutade jobbet för en halvtimme sen..sitter och vilar ihop om att må bättre om en halvtimme när vi har P-möte..har varken råd, tid eller lust att vara sjuk!

Ciao